Emma och Jocke

I lördags gifte sig Emma och Joakim i kapellet vid Tavelsjön. Emma kontaktade mig för ett antal veckor sedan, för att hon ville att jag skulle fotografera dem och barnen innan vigseln. Jag tackade först nej, eftersom jag redan hade en bokning den dagen, men Emma gav sig inte. Skulle det kanske inte gå att jag klämde in en fotografering till den dagen?!? Jag funderade en stund och kom fram till att jo, det skulle precis gå, även om det var tight. Jag älskar ju att fota bröllop och Emma lät som en härlig tjej, så till allas förtjusning ändrade jag mig och tackade ja.

Själva dagen för fotograferingen blev väldigt speciell. Brudparet dök upp tjugo minuter försenade tillsammans med sina fyra barn. Som grädde på moset var ingen av dem ombytta till kläderna de skulle ha under fotograferingen. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men valde att ta det med ro och göra det bästa av situationen. Som tur var hade min fru följt med mig för att hjälpa till att bära och hålla reflexskärmar och dylikt. Hon hjälpte brudparet med allt de behövde, medan jag dokumenterade påklädningen och passade på att fotografera brudbuketten och ringarna.

När vi väl kom igång visade det sig att jag hade gjort rätt i att inte oroa mig. Emma och Jocke var lättsamma, glada och idérika, så fotograferingen gick som en dans och bilderna blev fantastiska. Barnen var glada och härliga och ville gärna vara med på kort.

Jag vill skicka en varm hälsning och ett stort grattis till Emma och Jocke och hoppas att ni hade en underbar dag! Hälsa era fina barn från mig och min fru!

/Jonas

brudpar i tavelsjöbrudpar framför tavelsjönbrud vid tavelsjönbrudpar visar ömhetbrudnäbb och brud