Skrattfest

I helgen som var hade jag förmånen att få följa med Lisa och Janne under deras bröllopsdag. Det var en underbar och hektisk dag där jag susade från en del av stan till en annan för att möta upp hos frisören, hemma hos brudgummen, hos brudens mor och till slut vid kyrkan.

Det som etsar sig fast mest i mitt minne är dock den fantastiska fotosession som jag och min fru (som hjälpte till med ljusmätare, reflexskärmar och annan utrustning) hade tillsammans med brudparet efter vigseln. Vi fotograferade i närheten av Backens kyrka, men ändå på ett ställe där vi fick vara helt ifred. Sällan har jag skrattat såå mycket under en bröllopsfotografering. Lisa och Janne var helt enkelt hur roliga som helst att vara med och jag önskar att jag hade haft möjlighet att följa med dem ännu längre.

Stort grattis till er Lisa och Janne! Tack för att jag fick följa er dag och tack för att ni var så varma och glada – jag vet att ni kommer att älska era bilder, för det bara skiner om er!

Med leende hälsningar,

Jonas

Hår och makeup: Blablabla

Lisa sminkar sig på Blablabla
Jag mötte upp med Lisa, hennes döttrar och tärnorna på Blablabla, där de fick hår och smink fixat.
Brudgum och bestmen skålar i champagne.
Sedan åkte jag iväg till Röbäck för att träffa Janne och hans bestmen, medan de gjorde sig klara.
Brudgum och bestmen.
Jag tog med Janne och killarna på en liten promenad och tog ett gäng fina bilder.
Brudtärna hjälper bruden med klänningen.
Sedan var det snabbt iväg hem till brudens mor i Stöcke, där Lisa gjorde sig klar.
Brudskor mot klänning.
Lisa visar upp sina vackra skor, innan de åker på.
Vigselprogram, ris och såpbubblor.
Sedan åkte vi till den vackra Backen kyrkan för vigseln.
Brudpar under vigsel.
Vigseln var jättevacker och jag kan ärligt säga att jag faktiskt blev varmt rörd av att få bevittna Lisa och Janne säga "Ja" till varandra.
Brudpar åker bil.
Efter vigseln åkte vi till en avskild plats för att ta porträttbilder.
Brudgum lyfter brud med slöja.
Det var också nu som skrattfesten satte igång. Jag har nog aldrig haft så roligt när jag fotograferat ett brudpar.
Brud med slöja.
Lisa var fantastiskt vacker.
Brudpar som visar ömhet.
Och tillsammans utgjorde Lisa och Janne ett helt fantastiskt brudpar.

2 Comments

  1. OM vi gör.. De är helt fantastiska, Jonas. Vi hade inte kunnat välja en bättre fotograf och assistent. Och du, vi hade precis lika roligt som ni. Tack för att ni inte bara förevigade vår dag utan även bidrog till att den blev precis som vi önskade, samt gjorde fotograferingen till ett roligt och speciellt minne. Hoppas ni har det bra på semestern. Kramar Lisa och Janne

  2. Oj Lisa, det var vänliga ord. Jag blir varm av att veta att ni upplevt det vi alltid eftersträvar när vi jobbar tillsammans.

    Ha en underbar sommar, så hör jag av mig när vi kommer hem från Danmark.

    Mvh,
    Jonas

Comments are closed.