Erika och Erik

Erika och Erik gifte sig i Backens kyrka 7/8 och jag fotograferade både vigseln och porträttbilderna. Till min hjälp hade jag min fru, som fick assistera med reflexskärmar och ett brett leende, för att klara av det starka solljuset den här dagen. Hon skötte sig så bra och fick brudparet att skratta och le så mycket att hon fick smeknamnet ”solflickan”.

Det var fruktansvärt varmt och jag är glad att jag valde att fotografera i svalare kläder, för att sedan precis innan vigseln svida om till kostym. Brudparet måste ha varit varma de med, men det syns inte på bilderna. De ser strålande ut! Här kommer några smakprov.

Tack Erika och Erik för att jag fick möjligheten att fotografera er fantastiska dag! Ni är underbara!

/Jonas

utmarsch

kysslycklig brudleende brudparerik och erika

2 Comments

Comments are closed.