Adapter beställd

Apdaptern som jag behöver för att koppla min hotshoe-blixt till den trådlösa mottagaren verkar inte gå att finna i Sverige. Jag har sökt på alla fotoaffärer i stan och hållit ett öga på diverse sajter som blocket med mera, men utan resultat.

I veckan som var befann jag mig i Finland – närmare bestämt i Vasa – och kom att tänka på en gammal pålitlig fotoaffär som finns där. Personalen grävde länge och väl bland sina gamla prylar, i diverse lådor, men kunde tyvärr inte hjälpa mig.

Idag blev jag less på att leta och beställde adaptern från USA istället. Nu är det bara att hålla tummarna för att den kommer fram och gärna innan alla bröllopsfotograferingar sätter igång. Jag klarar mig naturligtvis utan också, men det skulle vara så mycket lättare med.

/Jonas

One Comment

Comments are closed.