Fart och fläkt under familjefotografering

När jag hade besök av den här familjen saknades inte glädje.

Jag känner dem alla sedan tidigare och mamman i familjen, Carina, har ofta pratat om att hon borde komma med pojkarna och ta några fina bilder. Jag har alltid hållet med om att ja, det borde hon. Nu var det så äntligen dags.

Jag föreslog att vi skulle börja fotografera utomhus, så länge vi hade ljus för det och sedan gå in i studion efter ett tag. Carina och Per var genast med på det och som tack för sin välvilja fick de hjälpa mig att bära en stor fåtölj ut på gräset. 😉

Sedan började min stora utmaning, för lika mycket som barnen sprudlade av glädje och livslust – lika frånvarande var deras intresse av att sitta still ha ha. Bilderna blev dock jättefina, så fort vi lyckades samla alla på samma bild.

Tack för att ni kom och hälsade på Per, Carina, Patric och Robin. Det var lika intensivt, som roligt att få fotografera er.

/Jonas

familj i fåtöljfamilj i fåtöljpatric och robinrobin och patric

2 Comments

  1. Thank you Darren. I got the chair maybe just an hour before the shot. Now I’m looking for some exciting location to use it in. Stay tuned 😉

Comments are closed.