Kärt återseende

I början av veckan fick jag åter träffa härliga Johline och Smilla. Jag fotograferade deras föräldrar, Lisa och Janne, när de gifte sig i somras.

Johline och Smilla var inte med på själva porträttsessionen. Lisa kontaktade mig och undrade om de inte kunde komma förbi och ta fler bilder med tjejerna i sina fina brudnäbbsklänningar. Som ni redan förstår sa jag ja och här får ni ett smakprov på resultatet. Låt mig gärna veta vad ni tycker!

/Jonas

Ännu en gång tack till Bosse och Katarina på Blåeld, som låter mig fotografera där från tid till annan.

Johline, Smilla och hundSmilla och JohlineJohline och Smilla i en stol och Smilla som springerbarnbarn som springer

2 Comments

  1. Thank you Darren. I had a lot of fun during this shot. The girls were really fun to work with and their mother put all her thrust in me, so I was free to do what I liked. I must take my own kids to this place sometime – it’s such a beautifull place.

    /Jonas

Comments are closed.