Underbara Maria och Ola

När Maria ringde mig, för att skuldtyngd höra om jag kunde fotografera hennes och Olas bröllopsbilder tvekade jag inte en sekund. Det var klart att jag ville göra det!

Maria och Ola är gamla vänner till mig och i lördags var vi bjudna på deras bröllop. Orsaken till att Maria nästan inte vågade fråga mig om en bröllopsfotografering var att hon och Ola från början hade tänkt att jag skulle få vara ledig och för en gångs skull bara vara gäst och inte fotograf på ett bröllop. Ärligt talat blev jag bara glad när hon frågade. Jag älskar att fota bröllop och när det är någon jag redan känner känns det extra roligt och hedrande. Dessutom hade jag ju inget annat inbokat den dagen. 😉 Tack för att jag fick föreviga er underbara dag Maria och Ola!

Kram,

Jonas

Maria och Ola gifte sig i kapellet i Tavelsjö 27 augusti.

brudgum viskar i brudens öraBrudgum rör ömt vid sin brudBrudpar kysser varandra.brudpar brudbukett och champagne