Paulina och Johan

Igår gifte sig Paulina och Johan i Helena Elisabeths kyrka i Umeå. Jag träffade dem innan vigseln för att ta porträttbilder och vi gick runt på det vackra Gammliaområdet under fotograferingen.

Paulina och Johan var underbara att fotografera. Jag vill alltid skapa en genuin kontakt med dem jag fotograferar och är ärligt intresserad av vem de är. Paulina och Johan var sådana öppna, glada människor, som vågar öppna sig för främlingar (dvs. mig fotografen) och vara sig själva framför kameran. Att Paulina dessutom inte kunde sluta le ens om jag bad henne gjorde ju inte saken sämre. Positivare tjej får man leta efter. Vid ett tillfälle fanns det möjlighet att fotografera tillsammans med två hästar och jag tänkte att det kunde bli fina bilder, så jag frågade Paulina om hon gillar hästar.

”Näe, det gör jag inte!” konstaterade hon med ett bländade leende ”men hördedu  hur glatt jag sa det?”

Stort grattis till er Paulina och Johan! Det var verkligen roligt att lära känna er. Jag hoppas att er dag fortsatte underbart. Här kommer några smakprov på bilderna vi tog.

/Jonas

brudpar på gammliabrudpar och brudbukettbrudpar i sommargrönska

 

2 Comments

  1. Hej Jonas!

    Tack snälla! Vi hade en helt underbar dag och vi är så glada att vi fick börja denna fantastiska dag med att träffa dig och din fru. Ni är så otroligt mysiga, trevliga och lättsamma!

    Jonas, vilka fina bilder och vilket bra jobb du har gjort. Vi är verkligen supernöjda med de kort vi har fått se hittills! Vi väntar med spänning på resten.

    Kram/ Paulina & Johan

  2. Tack! Det gläder mig att höra. Jag älskar att fotografera bröllop och det är alltid roligt att höra att det märktes. Era bilder skickades idag och bör dyka upp hemma hos er på några dagar. Med vänliga hälsningar, Jonas

Comments are closed.