Ett regnigt Köpenhamn med mycket kärlek.

I helgen som var befann jag mig i Köpenhamn tillsammans med min familj. Min frus bästa vän Tanja bor där och hon skulle gifta sig med sin älskade Fakir. Jag var bjuden både som gäst och fotograf – en något knepig roll, som jag dock känner att jag hanterade riktigt bra.

Tanja och Fakir är båda helt fantastiska människor, som tillsammans har trotsat hela världen och alla fördomar med sin vackra kärlek till varandra. Deras värme, ödmjukhet och vänlighet får alla i deras närhet att förvandlas till harmoniska lyckliga människor. Bättre vänner kan man inte ha.

Porträttbilderna på Tanja och Fakir tog vi i en park nära deras hotell. Fotograferingen var en riktig utmaning, då molnen låg som ett lock över stan och envisades med att konstant sända ett fint strilande regn över oss. Men vad gör det när bilderna blev fantastiska.

/Jonas

närhet mellan brudparbrudgum viskar i brudens örabrudpar i parkbrudpar vid ett träd nere vid vattenbrudpar tar en promenad genom en parkbrudparbrudsällskap

2 Comments

Comments are closed.