Kundservice

Om du slår upp god service i ett lexikon är risken stor att du hittar en bild på Christian, från Media Markt i Umeå, där.

Jag köpte i början av veckan en del utrustning från just Media Markt och märkte några dagar senare att beställningen inte var fullständig. Jag skrev ett mail till Christian på fotoavdelningen och undrade hur vi kunde lösa saken. Jag hade inte lust att köra till affären igen, eftersom jag bor rätt långt ifrån och frågade därför om det gick att posta det som saknades.

Döm om min förvåningen när Christian svänger in på gårdsplanen hemma kvällen efter med det jag behöver och ett presentkort som kompensation för att det blivit fel från början. Det kallar jag service!!! Jag kan fortfarande knappt tro att det var sant.

Tummen upp för Media Markt och Christian!

/Jonas