Fullt upp

Livet leker och jag jobbar på. Det har varit mycket fotograferingar den senaste tiden och jag är i princip uppbokad ända till mitten av maj. Trots det har jag inte budit på så mycket bilder här på bloggen. Jag ber om ursäkt för det, men jag har helt enkelt prioriterat att få ut bilder till kunderna istället för att uppdatera bloggen. Här kommer en bild på en härlig trio som var i studion för ett litet tag sen. Emil och Frida har jag fotograferat förr, men aldrig deras charmiga lillasyster Linnea.

/Jonas

Frida, Emil och Linnea

3 Comments

  1. Så fin bild Jonas! Tittar på denna bild och blir så stolt att det är mina fina barn där!!

    Kram Christina

  2. Tack så mycket Christina. Ja, du har jättefina barn. Det var ett nöje att fotografera dem som alltid.
    /Jonas

Comments are closed.