Spänningen stiger

I helgen som var fick min egen underbara fru kliva in i studion, för att föreviga sin vackert växande mage. Jag kan skatta mig lycklig, som har en alldeles egen modell hemma, som ställer upp så fort jag ber henne.

/Jonas

Gravid kvinna

3 Comments

 1. Det här var en oerhört vacker och sensuell gravidbild.

  Jag tycker om poseringen och blicken hos din hustru. Den är lite väl mörk över ena ögat, om jag som fotograf ska vara helt ärlig, men det kompenseras genom det mycket vackra helhetsintrycket.

  Jag fotograferar själv ganska mycket gravidfoto just nu, och det ger en hel del att titta på andras bilder.

  Bra gjort och lycka till med faders och moderskapet!

 2. Tack så mycket Dennis. Den här bilden är bara en bild ur en serie. Huruvida ögat är för mörkt eller inte är ju lite av en smaksak och det här var en av de bilder som min fru föredrog. Bilderna med den belysning som jag antar att du syftar på är för privata att lägga upp.

  Hälsningar,
  Jonas

 3. Jag vet hur det kan vara.
  Många bilder i denna kategori blir lätt ”privata”, men det gör dem inte mindre vackra, kanske tvärtom.
  Jag lägger heller inte upp vad som helst på min sida. För blivande kunder inom kategorin har jag en speciell inloggningssida med bilder av det mer privata slaget som jag ibland låter dem se.

  Visst är skuggor en smaksak. Det ser man tydligt när man granskar andra fotografers verk.

Comments are closed.