Vilken hjälte

Lille Love besökte min spartanska studio i helgen, tillsammans med sina trevliga och tappra föräldrar. De hade begett sig ut hit till Tavelsjö under vinterns hittills kallaste dag, men det var inga sura miner för det. Jag hade till och med tagit in ett konvektor element i studion för att Love skulle trivas – och det behövdes kan jag säga. Vi hade elementet tätt intill honom mest hela tiden. Små barn gillar ju som bekant när det är riktigt varmt – i alla fall om de förväntas ligga och göra mysiga poser för en fotografering.

Tack Johanna och Henrik för att ni kom och gjorde dagen värd att minnas. Jag skrattar fortfarande när jag tänker tillbaka på vissa händelser under fotograferingen (jag tror ni vet vad jag menar).

/Jonas

One Comment

  1. Thank you! The theme is called Modularity Lite and you can find it and other like it on Graph Paper Press

Comments are closed.