Åsa och Niclas

brudpar

I helgen som var fotograferade jag ännu ett bröllop. Jag sitter precis nu och går genom bilderna och tänkte bjuda på en förhandsvisning.

Min fru följde med som assistent även denna gång, så ännu har jag inte varit tvungen att bära allt själv.

Vi fotograferade både inne och ute, då vädret var lite ostadigt och bjöd på någon regnskur med jämna mellanrum. Brudparet var lika glada var fotograferingen än skedde, men jag är fortfarande glad att det höll upp ibland – för de bodde underbart vackert, med stora gröna fält runt hela gården.

Tack för att ni var så tappra och vågade stå ute, även när det kom några droppar, Niclas och Åsa. Hoppas att ni hade en underbar fest efter vigseln. Jag tjuvkikade ju på er festlokal och den såg underbar ut.

/Jonas

2 Comments

  1. Tack så mycket själv Åsa. Det var ett nöje att få fotografera er. Det gläder mig både att ni hade ett underbart bröllop och att ni tycker om bilderna!

    /Jonas

Comments are closed.